Agile leiderschaap

Hugo is een jonge ram, die leeft in een mooie kudde op de hei. Hij heeft een aardige herder en zijn hond doet er alles aan om de schapen te beschermen. Toch knaagt er iets. Hugo denkt dat het beter kan. Hij wil niet urenlang herkauwen, ieder jaar geknipt en geschoren worden en zich schaapachtig gedragen. Hij wil op zoek naar nieuwe kansen en een aanpak, waar de hele kudde beter van wordt. Als hij de kans krijgt om bij de moeflons te gaan kijken, dan pakt hij die met beide voorpoten aan. Daar ontdekt hij wat het betekent om een goed leiderschaap te zijn. Maar helpt dit als de kudde bedreigd wordt door een roedel wolven en de herder wordt verwond door de klauw van een reusachtige beer? Het wordt een spannend avontuur, waar je als schaap of herdershond veel van kunt leren.

Agile Leiderschaap is het eerste sprookje dat als boek is uitgegeven. Op 1 februari 2019 kwam het uit en binnen een week stond het in de top 100 van best verkochte managementboeken. Het behaalde de top 20 en bleef uiteindelijk 80 dagen in de top 100. Daarbij kreeg het veel publiciteit en aandacht. Een mooi voorbeeld is deze blog die op managementboek.nl verscheen.  

Als je het boek  bestelt bij managementboek.nl dan gaat er € 1,50 naar UNICEF. Kinderen eerst, net als bij de moeflons, dat past helemaal bij de goede afloop van een sprookje. Bestel snel, dan heb je het leiderschaap morgen in huis.

Wil je een kijkje nemen in het boek? Lees dan nu de teaser met de eerste 25 bladzijden van het verhaal.

kaft1
kaft1
Agile Leiderschaap Teaser
Trots_leiderschaap_teaser_1.pdf (7.16MB)
Agile Leiderschaap Teaser
Trots_leiderschaap_teaser_1.pdf (7.16MB)